Massage i en trygg miljö

God morgon, god morgon! Snart har hela veckan gått och den efterlängtade helgen står runt hörnet. Det gör mig extra glad och därmed har jag lite extra energi för att skriva ett inlägg såhär på morgonkvisten. Min tanke är att prata med er om ett företag som arbetar med massage genom hembesök.

Ganska nyligen hittade jag det här företaget, som förövrigt heter Touch of Nature. Jag hittade dem för ungefär en vecka sedan i samband med att jag letade efter ett företag som erbjöd kvalitativ massage. Än så länge har jag inte bokat in någon tid hos något företag men jag lär göra det nu i dagarna. Anledningen till att jag ändå vill ta upp detta och skriva ett inlägg är för att jag tycker det var en väldigt smart idé att erbjuda massage genom hembesök. Tidigare har jag aldrig provat något liknande, jag har alltid åkt till företaget och fått massagen i ett rum hos dem. Därför vet jag inte alls skillnaden på att få massagen hemma istället men jag kan tänka mig att det ger många fördelar. Min tanke är att man blir mycket mer avslappnad när man är helt bekväm med omgivningen, vilket man oftast är i sitt eget hem. Dessutom kan jag tänka mig att det är väldigt skönt att man inte behöver ta sig någonstans för sin massage, därmed behöver man inte stressa med att hitta väg, parkering och dessutom komma i tid. Att få en massage genom hembesök tror jag är ett mycket lugnade alternativ som bidrar till ett större lugn. Av just den anledningen är jag väldigt intresserad av att testa det här typen av massage. Sedan ville jag skriva det här inlägget för att uppmärksamma er om den här typen av massage ifall det är något som intresserar er, det kan ju vara ett alternativ om du har svårt för att slappna av i ett massagerum hos ett företag med en främmande person.